iPPOS

Clienteling

Παρέχετε στους πελάτες σας εξατομικευμένη
εξυπηρέτηση μέσα στο κατάστημα

Ευέλικτη Mobile εφαρμογή Πωλητών, για δημιουργία λεπτομερούς προφίλ 360 view Πελάτη και βελτίωση εμπειρίας καταναλωτή στα καταστήματα λιανικής πώλησης της επιχείρησής σας.

Mobile CRM

Εκμεταλλευτείτε την κομψή & ασφαλή Mobile τεχνολογία για εύκολη συλλογή και διαχείριση δεδομένων αλληλεπίδρασης του Πελάτη μέσα στο κατάστημα

 • Φόρμα συγκατάθεσης επικοινωνίας βάσει GDPR
 • Διαχείριση πολλαπλών Brands
 • Πλήρως παραμετροποιήσιμη εφαρμογή στο Business της επιχείρησής σας
 • Διαθέσιμο σε iPad & iPhone

Omnichannel

Ενιαία Loyalty λύση αφοσίωσης Εξαργύρωσης Πόντων και διαχείρισης αποθεμάτων που ενοποιεί όλα τα κανάλια Πωλήσεων (eshop, Dept. Store κ.α) σε μία εφαρμογή. Σας επιτρέπει να ανταμοίβετε τους Πελάτες μέσω voucher ή δωροκάρτες, να παρέχετε εξατομικευμένες εμπειρίες και να διαχειρίζεστε τα αποθέματα αποτελεσματικά.

 • Προγράμματα Loyalty
 • Ιστορικό Αγορών
 • Προτιμήσεις Πελάτη
 • Διαχείριση αποθέματος

Insights & Dashboards

Εκτενές reporting χρήστη ή καταστήματος, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

 • 150+ έτοιμα reports
 • Λογισμικό φιλικό προς τον χρήστη
 • Γραφήματα & Διαγράμματα
 • Dashboards στόχων και απόδοσης Πωλήσεων & CRM

Διαχείριση καμπανιών

Δημιουργία κατηγοριοποίησης Πελατών (Gold,Silver, VIP), εύκολη και ad-hoc δημιουργία λίστας Πελατών βάσει κριτηρίων, προκειμένου να επιτευχθεί εξατομικευμένη προσέγγιση & άλλοι στόχοι του τμήματος Marketing.

 • Παραμετροποιήσιμες καμπάνιες μέσω email ή sms
 • Εξατομικευμένα follow-ups
 • Αποστολή μαζικών sms

Ψηφιακή Agenda

Εργαλείο διαχείρισης ραντεβού και to-do lists απρόσκοπτα μέσα στο κατάστημα.

 • Συγχρονισμένο ψηφιακό ημερολόγιο καταστήματος απεικόνισης ενεργειών
 • Λίστες Επαφών

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Τι λένε οι Πελάτες μας

"Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του iPPOS για την εξαιρετική δουλειά. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι τελικά επιλέξαμε την εταιρεία Free Futuresoft ως συνεργάτη μας. Έχουν συνεργαστεί στενά μαζί μας καθ’ όλη τη διάρκεια της αρχικής διαδικασίας set-up & rollout της εφαρμογής στα σημεία Πώλησης του Ομίλου L’oreal Hellas, παραμένοντας προσηλωμένοι στην εργασία, στο στόχο και τηρώντας τον προϋπολογισμό. Εκτιμώ επίσης τη γρήγορη και ευγενική ανταπόκριση τους. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες τους!"

Sotirios Stamou, IT Manager L’oreal Hellas

Μάθετε τους Πελάτες σας με το όνομά τους

Προφίλ Πελάτη βάσει GDPR. Πλήρης καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας του πελάτη, ειδικών χαρακτηριστικών και προτιμήσεων, καθώς και ηλεκτρονικής συναίνεσης και υπογραφής με πλήρες ίχνος αλλαγών.

Ανταμείψτε την αφοσίωση και ενισχύστε την ανάπτυξη

Λεπτομερείς αναφορές της αγοραστικής συμπεριφοράς κάθε πελάτη, το ιστορικό αγορών, την επικοινωνία και τις προτιμήσεις του σε προϊόντα.

Μεγιστοποιήστε την αποτελεσματικότητα των πωλητών

Ψηφιακό ημερολόγιο. Πρόσβαση σε κοινό ημερολόγιο καταστήματος με όλα τα ραντεβού, τις λίστες εργασιών προσωπικού και τις λίστες επαφών για αλληλεπίδραση με τους Πελάτες.

Αναβαθμίστε την εμπειρία των Πελατών σας

Παρέχετε εξατομικευμένες προτάσεις: Χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες Πελατών για να προσφέρετε εξατομικευμένες προτάσεις, βασισμένες σε προηγούμενες αγορές και προτιμήσεις.

Ενεργήστε με αυτοπεποίθηση

Προσαρμοσμένες αναφορές για έλεγχο της προόδου του καταστήματος, επιλέγοντας ανάμεσα από μια ευρεία ποικιλία κριτηρίων, μεταξύ αυτών προϊόντος, πελάτη και ημερομηνίας. Δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων σε μορφή .pdf ή .csv.

Η επίδραση
του iPPOS στην Λιανική


20%

Αύξηση στον Μέσο Αριθμό Προϊόντων ανά Συναλλαγή

75%

Αύξηση στους Εγγεγραμμένους Πελάτες

41%

Αύξηση στο Capture RateiPPOS Footprint

Μεταφρασμένο σε 24 γλώσσες

Είμαστε περήφανοι που το iPPOS έχει την δυνατότητα να συνδέεται με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Με παρουσία σε 24 διαφορετικές γλώσσες, το iPPOS εξασφαλίζει ότι οι χρήστες του έχουν μια άψογη εμπειρία, ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής τους. Άλλωστε, δέσμευση μας είναι η εξασφάλιση και υποστήριξη του iPPOS σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε πολλές γλώσσες, το iPPOS καταργεί τους γλωσσικούς φραγμούς και επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν και να χρησιμοποιήσουν εύκολα την πλατφόρμα του.

Περιοχές εγκατάστασης του iPPOS

Το iPPOS είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές του πλανήτη. Έχουμε μια ισχυρή παρουσία στις περιοχές EMEA, APAC & AMERICA.

Παρουσία σε 50+ χώρες

Γίνετε μέρος μιας μεγάλης κοινότητας εταιρειών από 50+ διαφορετικές χώρες. Η ισχυρή πλατφόρμα του iPPOS βοηθάει επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, παρέχοντάς τους τα εργαλεία για τη βελτίωση των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες, την αύξηση των πωλήσεων και την επίτευξη επιτυχίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πάνω από 4000 χρήστες

Οι σύγχρονες λύσεις μας χρησιμοποιούνται επιτυχώς από περισσότερους από 4000 χρήστες, παρέχοντας, σε μεγάλες εταιρείες, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τη βελτίωση των διαδικασιών clienteling. Χρησιμοποιώντας το λογισμικό μας, αυτές οι επιχειρήσεις έχουν καταφέρει να βελτιστοποιήσουν τις αλληλεπιδράσεις τους με τους πελάτες, με αποτέλεσμα την αυξημένη ικανοποίηση των πελατών.


Περιπτώσεις Χρήσης
Cosmetics

Πάνω από 140 πολυτελή Brands περιποίησης δέρματος χρησιμοποιούν το iPPOS για να αναβαθμίσουν την εξυπηρέτηση μέσα στο κατάστημα. Η συλλογή δεδομένων Πελάτη μεταξύ διαφορετικών σημείων πωλήσεων, δίνει την δυνατότητα στους πωλητές να προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες αγορών.


Clothing and accessories

Με το iPPOS οι πωλητές σας μπορούν να πραγματοποιούν εγγραφές Πελάτη «εν κινήσει» χρησιμοποιώντας ένα iPad POS με δυνατότητα λειτουργίας offline. Μπορούν επίσης να παρέχουν εξατομικευμένες προτάσεις προϊόντων και γρήγορες πληρωμές ενισχύοντας συνολικά την εμπειρία αγορών.


Electronics

Φανταστείτε ένα κατάστημα όπου όλες οι συσκευές λειτουργούν χωρίς καλώδια. Με το iPPOS οι εταιρείες ηλεκτρονικών μπαίνουν στην νέα εποχή της λιανικής. Με την δυνατότητα πληρωμών «εν κινήσει» οι ουρές στο ταμείο εξαλείφονται και η εμπειρία του Πελάτη βελτιώνεται.


Λύσεις

Mobile CRM

Νέας γενιάς CRM για iPads, για αυξημένη αποδοτικότητα σε φυσικά και pop-up καταστήματα. Ενσωματώνει δεδομένα από όλα τα καταστήματα, παρέχοντας στους πωλητές μια πλήρη εικόνα των αγορών, της αφοσίωσης των πελατών και πολλά άλλα.

Διαχείριση Καμπανιών

Το απόλυτο εργαλείο για την υλοποίηση της μάρκετινγκ στρατηγικής σας. Απλοποιήστε την διαδικασία τμηματατοποίησης των πελατών και επιτύχετε εξατομικευμένη επικοινωνία. Στοχεύστε αποτελεσματικά συγκεκριμένα κοινά, με πολλαπλές μεθόδους, και αυξήσετε την επισκεψιμότητα στα φυσικά σας καταστήματα.