Το iPPOS είναι το ιδανικό εργαλείο για να αυξηθεί η κίνηση στο φυσικό κατάστημα. Εφαρμόζοντας μια Omnichannel στρατηγική και εντοπίζοντας τις αλληλεπιδράσεις των Πελατών σας σε όλα τα σημεία πώλησης, οι πωλητές σας έχουν την δυνατότητα να παρέχουν one-to-one εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και να ενισχύσουν την εμπειρία αγορών

B2B εφαρμογές που σας βοηθούν
στην επεκτασιμότητα της επιχείρησής σας

iPPOS Clienteling

Ευέλικτη Mobile εφαρμογή Πωλητών, για δημιουργία λεπτομερούς προφίλ 360 view Πελάτη και βελτίωση εμπειρίας καταναλωτή στα καταστήματα λιανικής πώλησης της επιχείρησής σας.

iPPOS Retail

Καλωσήρθατε στο μελλοντικό φυσικό κατάστημα. Νέας γενιάς Mobile POS για απρόσκοπτες συναλλαγές Ταμείου, γρήγορες και ανέπαφες πληρωμές, λειτουργία online-offline, διαχείριση αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο, ολοκληρωμένα Προφίλ Πελατών και ισχυρές δυνατότητες Clienteling, όλα σε μια μόνο εφαρμογή, 100% wireless.

iPPOS MIS

Προηγμένο Business Intelligence εργαλείο για Reporting και Analytics, ιδανικό για στελέχη μάρκετινγκ ή οποιοδήποτε στέλεχος στα Headquarters θέλει να έχει άμεση πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγονται από το iPPOS Clienteling ή το iPPOS Retail.

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Χτίστε αληθινές σχέσεις με τους Πελάτες σας

Αναβαθμίστε την πρόσωπο με πρόσωπο εξυπηρέτηση, παρέχοντας εξατομικευμένες προτάσεις που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά και τις προτιμήσεις του Πελάτη. Καταγράψτε μία ποικιλία δεδομένων Πελάτη (υλικό παπουτσιού, στυλ, χρώμα κλπ) και δημιουργήστε αξέχαστες in-store εμπειρίες.

Εύκολη Κατηγοριοποίηση Πελατών

Εύκολη κατηγοριοποίηση των πελατών σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους και τις αγοραστικές τους συνήθειες. Δημιουργήστε εξατομικευμένα club πελατών και δημιουργήστε στοχευμένες καμπάνιες μάρκετινγκ, έχοντας στη κατοχή σας πληθώρα πληροφοριών.

Αυξήστε την επισκεψιμότητα στο κατάστημα σας σε περιόδους χαμηλής κίνησης

Δημιουργήστε στρατηγικές Marketing όπως:

  • Ad-hoc Καμπάνιες
  • Αποστολή Μαζικών SMS
  • Μηνύματα Επαναδραστηριοποίησης Πελάτη
Προσελκύστε περισσότερους Πελάτες και αυξήστε τις πωλήσεις ακόμα και σε περιόδους χαμηλής ζήτησης