Ολοκληρωμένο πρόγραμμα που διαχειρίζεται οτιδήποτε σχετίζεται με τον πωλητή και το κατάστημα. Η διοίκηση μπορεί εύκολα να αναθέτει νέες εργασίες εξ αποστάσεως και οι πωλητές είναι ενήμεροι για tasks και ραντεβού της ημέρας ή της εβδομάδας

Η επίδραση
του iPPOS στην Λιανική


20%

Αύξηση στον Μέσο Αριθμό Προϊόντων ανά Συναλλαγή

75%

Αύξηση στους Εγγεγραμμένους Πελάτες

41%

Αύξηση στο Capture RateΓιατί να επιλέξετε τις λύσεις Λιανικής μας;

Ανακαλύψτε γιατί κορυφαία brands παγκοσμίως χρησιμοποιούν τις λύσεις μας για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αναπτύξουν σταθερές σχέσεις με τους Πελάτες τους μέσω εξατομικευμένων εμπειριών.

100% εξατομικευμένες εφαρμογές

Διαθέτουμε εφαρμογές τόσο μοναδικές, όσο και το Brand σας. Προσαρμόζουμε τις εφαρμογές αποκλειστικά βάσει των αναγκών σας.

Συνεχής υποστήριξη

Η support ομάδα μας, σας παρέχει υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την εγκατάσταση και την εκπαίδευση μέχρι τις ενημερώσεις και τις βελτιστοποιήσεις.

Φιλικό περιβάλλον χρήστη

Οι εφαρμογές είναι εύκολες στην χρήση και οι χρήστες μπορούν σε μικρό χρονικό διάστημα να μάθουν να τις χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Συνολική επισκόπηση όλων των ραντεβού και εργασιών

Ψηφιακό ημερολόγιο καταστήματος με όλα τα ραντεβού, τις λίστες καθηκόντων του προσωπικού και λίστες επαφών για αλληλεπίδραση με τους Πελάτες. Ενημερώνεται αυτόματα για κάθε αλλαγή, ελαχιστοποιώντας την σύγχυση και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα.

Συγχρονισμένη agenda μεταξύ των δραστηριοτήτων στο κατάστημα και της κεντρικής διοίκησης

Δυνατότητα στην κεντρική διοίκηση να επικοινωνεί σε πραγματικό χρόνο σημαντικές οδηγίες, ενημερώσεις και καμπάνιες σε όλα τα καταστήματα. Η ψηφιακή agenda λειτουργεί ως κανάλι για ομαλή κοινοποίηση πληροφοριών, εξασφαλίζοντας ότι κάθε κατάστημα είναι ενήμερο για επερχόμενες εκδηλώσεις, προωθήσεις εκπτώσεων ή προσφορών, ή αλλαγές στις λειτουργικές διαδικασίες.

Βελτιστοποιήστε την διαχείριση της εργασίας των πωλητών σας

Ενημερωθείτε για το εβδομαδιαίο και μηνιαίο πρόγραμμα εργασίας και βαρδιών των καταστημάτων σας. Τόσο η διοίκηση όσο και το προσωπικό έχουν πρόσβαση στην ψηφιακή ατζέντα για καλύτερη διαχείριση του χρόνου. Η επιχείρηση μπορεί ακόμα, να διαχειρίζεται εύκολα τους rotators / sales advisors σχετικά με την εργασία τους σε ένα δίκτυο καταστημάτων.