Εργαλείο που επιτρέπει στους πωλητές και τη διοίκηση να ελέγχουν τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων σε όλα τα κανάλια, σε πραγματικό χρόνο. Βελτιώνει την αποδοτικότητα και αποτρέπει πιθανές απώλειες πωλήσεων.

Η επίδραση
του iPPOS στην Λιανική


20%

Αύξηση στον Μέσο Αριθμό Προϊόντων ανά Συναλλαγή

75%

Αύξηση στους Εγγεγραμμένους Πελάτες

41%

Αύξηση στο Capture RateΓιατί να επιλέξετε τις λύσεις Λιανικής μας;

Ανακαλύψτε γιατί κορυφαία brands παγκοσμίως χρησιμοποιούν τις λύσεις μας για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αναπτύξουν σταθερές σχέσεις με τους Πελάτες τους μέσω εξατομικευμένων εμπειριών.

100% εξατομικευμένες εφαρμογές

Διαθέτουμε εφαρμογές τόσο μοναδικές, όσο και το Brand σας. Προσαρμόζουμε τις εφαρμογές αποκλειστικά βάσει των αναγκών σας.

Συνεχής υποστήριξη

Η support ομάδα μας, σας παρέχει υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την εγκατάσταση και την εκπαίδευση μέχρι τις ενημερώσεις και τις βελτιστοποιήσεις.

Φιλικό περιβάλλον χρήστη

Οι εφαρμογές είναι εύκολες στην χρήση και οι χρήστες μπορούν σε μικρό χρονικό διάστημα να μάθουν να τις χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Ελαχιστοποιήστε τις χαμένες πωλήσεις

Λάβετε ενημερώσεις αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο και μειώστε τον κίνδυνο υπερπώλησης ή της απογοήτευσης των πελατών από εξαντλημένα προϊόντα. Ικανότητα πραγματικού χρόνου ενσωμάτωσης με το SAP ή άλλο ERP, μέσω διασύνδεσης με API, για την αποστολή των λιανικών συναλλαγών για την αποστολή του ενημερωμένου επιπέδου αποθεμάτων για κάθε προϊόν.