Εργαλείο για τους πωλητές και τη διοίκηση που τους επιτρέπει να ελέγχουν τη διαθεσιμότητα αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο, μεταξύ όλων των σημείων πώλησης. Βελτιώνει την αποδοτικότητα και αποτρέπει πιθανές απώλειες πωλήσεων.

Η επίδραση
του iPPOS στην Λιανική


20%

Αύξηση στον Μέσο Αριθμό Προϊόντων ανά Συναλλαγή

75%

Αύξηση στους Εγγεγραμμένους Πελάτες

41%

Αύξηση στο Capture RateΓιατί να επιλέξετε τις λύσεις Λιανικής μας;

Ανακαλύψτε γιατί κορυφαία brands παγκοσμίως χρησιμοποιούν τις λύσεις μας για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αναπτύξουν σταθερές σχέσεις με τους Πελάτες τους μέσω εξατομικευμένων εμπειριών.

100% εξατομικευμένες εφαρμογές

Διαθέτουμε εφαρμογές τόσο μοναδικές, όσο και το Brand σας. Προσαρμόζουμε τις εφαρμογές αποκλειστικά βάσει των αναγκών σας.

Συνεχής υποστήριξη

Η support ομάδα μας, σας παρέχει υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την εγκατάσταση και την εκπαίδευση μέχρι τις ενημερώσεις και τις βελτιστοποιήσεις.

Φιλικό περιβάλλον χρήστη

Οι εφαρμογές είναι εύκολες στην χρήση και οι χρήστες μπορούν σε μικρό χρονικό διάστημα να μάθουν να τις χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη εικόνα της διαθεσιμότητας των αποθεμάτων σε όλα τα καταστήματα με λίγα κλικ.

Πρόσβαση σε δεδομένα αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς σας να ελέγξετε το stock, να παρακολουθήσετε τη διαθεσιμότητα τους ανά τα καταστήματα και να διεκπεραιώσετε έγκαιρα τις παραγγελίες των Πελατών.