Η επίδραση
του iPPOS στην Λιανική


20%

Αύξηση στον Μέσο Αριθμό Προϊόντων ανά Συναλλαγή

75%

Αύξηση στους Εγγεγραμμένους Πελάτες

41%

Αύξηση στο Capture RateΓιατί να επιλέξετε τις λύσεις Λιανικής μας;

Ανακαλύψτε γιατί κορυφαία brands παγκοσμίως χρησιμοποιούν τις λύσεις μας για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αναπτύξουν σταθερές σχέσεις με τους Πελάτες τους μέσω εξατομικευμένων εμπειριών.

100% εξατομικευμένες εφαρμογές

Διαθέτουμε εφαρμογές τόσο μοναδικές, όσο και το Brand σας. Προσαρμόζουμε τις εφαρμογές αποκλειστικά βάσει των αναγκών σας.

Συνεχής υποστήριξη

Η support ομάδα μας, σας παρέχει υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την εγκατάσταση και την εκπαίδευση μέχρι τις ενημερώσεις και τις βελτιστοποιήσεις.

Φιλικό περιβάλλον χρήστη

Οι εφαρμογές είναι εύκολες στην χρήση και οι χρήστες μπορούν σε μικρό χρονικό διάστημα να μάθουν να τις χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Επωφεληθείτε από την νέα τεχνολογία ανταλλαγής δεδομένων μέσω APIs

Ανακαλύψτε insights και ανταλλάξτε δεδομένα. H ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη REST APIs που έχουμε αναπτύξει μας προσφέρουν μια ευέλικτη λύση για την ασφαλή και γρήγορη ανταλλαγή δεδομένων. Ομαλός συγχρονισμός των προφίλ των πελατών, των συναλλαγών πωλήσεων, των δεδομένων αποθέματος και πολλά άλλα από οποιοδήποτε software χρησιμοποιείται.

Middleware integration zone

Επικοινωνία και ανταλλαγή δεδομένων με συστήματα που δεν υποστηρίζουν APIs. Είτε ενσωματώνεστε με παλαιά ERP συστήματα, τοπικές βάσεις δεδομένων ή άλλα περιβάλλοντα που δεν υποστηρίζουν την web διασύνδεση, η επιλογή middleware integration zone μας εξασφαλίζει την ομαλή και ασφαλή μεταφορά δεδομένων.