Η επίδραση
του iPPOS στην Λιανική


20%

Αύξηση στον Μέσο Αριθμό Προϊόντων ανά Συναλλαγή

75%

Αύξηση στους Εγγεγραμμένους Πελάτες

41%

Αύξηση στο Capture RateΓιατί να επιλέξετε τις λύσεις Λιανικής μας;

Ανακαλύψτε γιατί κορυφαία brands παγκοσμίως χρησιμοποιούν τις λύσεις μας για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αναπτύξουν σταθερές σχέσεις με τους Πελάτες τους μέσω εξατομικευμένων εμπειριών.

100% εξατομικευμένες εφαρμογές

Διαθέτουμε εφαρμογές τόσο μοναδικές, όσο και το Brand σας. Προσαρμόζουμε τις εφαρμογές αποκλειστικά βάσει των αναγκών σας.

Συνεχής υποστήριξη

Η support ομάδα μας, σας παρέχει υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την εγκατάσταση και την εκπαίδευση μέχρι τις ενημερώσεις και τις βελτιστοποιήσεις.

Φιλικό περιβάλλον χρήστη

Οι εφαρμογές είναι εύκολες στην χρήση και οι χρήστες μπορούν σε μικρό χρονικό διάστημα να μάθουν να τις χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Ενισχύστε την ανάπτυξη της λιανικής σας

  • Σχεδιάστε αποτελεσματικά το σχέδιο εγκατάστασης της λιανικής σας αλυσιδας ανά regions, κανάλια, χώρες ή τύπο υποδομής (on-premise ή μέσω cloud)
  • Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε κανάλι για την ανάπτυξή σας. Μπουτίκ, corners σε department stores, pop-up καταστήματα, travel retail καταστήματα, διαδικτυακά καταστήματα - όλα με το iPPOS
  • Συγκεντρώστε τα δεδομένα πωλήσεων παγκοσμίως, την προβολή Πελάτη και την διαχείριση αποθεμάτων σε ένα ενιαίο εργαλείο

Μοναδικά Προφίλ Πελάτη / Διαχείριση Δεδομένων

Αποφύγετε τις διπλές εγγραφές και διασφαλίστε μια συνολική εικόνα των προτιμήσεων, συμπεριφορών και ιστορικού αγορών κάθε Πελάτη. Εξειδικευμένη υπηρεσία καθαρισμού βάσης δεδομένων πελατολογίου.

Απρόσκοπτη ενσωμάτωση με συστήματα τρίτων

Εξασφαλίστε ενοποιημένα δεδομένα από όλα τα κανάλια και σημεία επαφής. Οι πληροφορίες Πελατών, το ιστορικό αγορών και οι προτιμήσεις μεταφέρονται μέσω διασύνδεσης με τρίτα συστήματα που ήδη χρησιμοποιείτε, επιτρέποντάς σας να παρέχετε συνεπείς και εξατομικευμένες εμπειρίες σε κάθε αλληλεπίδραση.