Καινοτόμα τεχνολογία λιανικής που συνδυάζει τις δυνατότητες mobile POS με χαρακτηριστικά CRM και clienteling. Ιδανική λύση για καταστήματα με μεγάλη κίνηση που στοχεύουν στη βελτίωση της εμπειρίας αγορών.

Η επίδραση
του iPPOS στην Λιανική


20%

Αύξηση στον Μέσο Αριθμό Προϊόντων ανά Συναλλαγή

75%

Αύξηση στους Εγγεγραμμένους Πελάτες

41%

Αύξηση στο Capture RateΓιατί να επιλέξετε τις λύσεις Λιανικής μας;

Ανακαλύψτε γιατί κορυφαία brands παγκοσμίως χρησιμοποιούν τις λύσεις μας για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αναπτύξουν σταθερές σχέσεις με τους Πελάτες τους μέσω εξατομικευμένων εμπειριών.

100% εξατομικευμένες εφαρμογές

Διαθέτουμε εφαρμογές τόσο μοναδικές, όσο και το Brand σας. Προσαρμόζουμε τις εφαρμογές αποκλειστικά βάσει των αναγκών σας.

Συνεχής υποστήριξη

Η support ομάδα μας, σας παρέχει υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την εγκατάσταση και την εκπαίδευση μέχρι τις ενημερώσεις και τις βελτιστοποιήσεις.

Φιλικό περιβάλλον χρήστη

Οι εφαρμογές είναι εύκολες στην χρήση και οι χρήστες μπορούν σε μικρό χρονικό διάστημα να μάθουν να τις χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Εξαλείψτε την παραδοσιακή ουρά στο ταμείο μέσω συσκευών iPhone

Επιτρέψτε στους πωλητές να πραγματοποιούν συναλλαγές εύκολα και απλά, εν κινήσει, εξαλείφοντας την ανάγκη για τους Πελάτες να περιμένουν σε μεγάλες ουρές στα ταμεία. Κάνετε τις εμπειρίες αγορών βολικές και γρήγορες και βελτίωσε την ικανοποίηση των Πελατών.

Αποθέματα σε Πραγματικό Χρόνο

Εξασφαλίστε ότι οι πωλητές σας έχουν άμεσες ενημερώσεις για τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων μεταξύ των καταστημάτων σας, εξαλείφοντας τον απογοητευτικό παράγοντα των ενδεχόμενων εξαντλημένων προϊόντων.

Υιοθετήστε μια φιλική προς το περιβάλλον πολιτική

Προαιρετικά, η απόδειξη/τιμολόγιο μπορεί να σταλεί ψηφιακά, μέσω Viber ή Email