Παρέχουμε mobile εφαρμογές για βελτίωση της εμπειρίας πελάτη στα φυσικά καταστήματα και για αποτελεσματικότερη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού

Μια ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών επιχειρήσεων λιανικής

 

Γιατί να επιλέξετε
τις Λύσεις μας;

 
 

Ανακαλύψτε γιατί κορυφαία brands παγκοσμίως χρησιμοποιούν τις λύσεις μας για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αναπτύξουν σταθερές σχέσεις με τους Πελάτες τους μέσω εξατομικευμένων εμπειριών

 
 
         
  • 100% εξατομικευμένες εφαρμογές: Διαθέτουμε εφαρμογές τόσο μοναδικές, όσο και το Brand σας. Προσαρμόζουμε τις εφαρμογές αποκλειστικά βάσει των αναγκών σας.
  •      
  • Συνεχής υποστήριξη: Η support ομάδα μας, σας παρέχει υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την εγκατάσταση και την εκπαίδευση μέχρι τις ενημερώσεις και τις βελτιστοποιήσεις.
  •      
  • Φιλικό περιβάλλον χρήστη: Οι εφαρμογές είναι εύκολες στην χρήση και οι χρήστες μπορούν σε μικρό χρονικό διάστημα να μάθουν να τις χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.
  •      
  • Ασφαλές περιβάλλον iOS: Σιγουρευτείτε για την ασφάλεια των δεδομένων των Πελατών σας μέσω του iOS (Apple) περιβάλλοντος που εξασφαλίζουν οι συσκευές iPad, iPhone.
  •  
 
Περισσότερα για εμάς

Το 2023 το iPPOS βοήθησε 140+ brands να πουλήσουν περισσότερα από 11.4 εκατομμύρια τεμάχια

Θέλετε αύξηση στις πωλήσεις σας;

 

Η #1 clienteling εφαρμογή που ενισχύει την αποτελεσματικότητα της εξυπηρέτησης στο φυσικό κατάστημα και προσδίδει στους πωλητές σας εξαιρετικές δυνατότητες εξατομίκευσης του πελάτη.

  Boost My Sales

Εξατομικευμένες λύσεις σχεδιασμένες για τον κλάδο σαςΚαινοτόμες εφαρμογές για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Τι λένε οι Πελάτες μας

Estee Lauder BG

“Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από το iPPOS Clienteling. Έχει δώσει τη δυνατότητα στους πωλητές να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και να αυξήσουν την ταχύτητα επίτευξης πώλησης. Η δυνατότητα ασφαλούς συλλογής δεδομένων των πελατών μας έχει αναβαθμίσει την ποιότητα των υπηρεσιών μας στα φυσικά μας καταστήματα, έχει διευκολύνει τον καθορισμό ραντεβού, αλλά και την εκτέλεση στοχευμένων καμπανιών μάρκετινγκ. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.”

Christina Stamati, Country Manager

L'Oréal Hellas

“Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του iPPOS για την εξαιρετική δουλειά. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι τελικά επιλέξαμε την εταιρεία Free Futuresoft ως συνεργάτη μας. Έχουν συνεργαστεί στενά μαζί μας καθ’ όλη τη διάρκεια της αρχικής διαδικασίας set-up & rollout της εφαρμογής στα σημεία Πώλησης του Ομίλου L’oreal Hellas, παραμένοντας προσηλωμένοι στην εργασία, στο στόχο και τηρώντας τον προϋπολογισμό. Εκτιμώ επίσης τη γρήγορη και ευγενική ανταπόκριση τους. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες τους!”

Sotirios Stamou, IT Manager

NOTOS COM

“Η χρήση του iPPOS Clienteling βελτίωσε ξεκάθαρα τους δείκτες αποδοτικότητας του ανθρωπίνου δυναμικού, συμβάλλοντας σημαντικά στην κερδοφορία. Συνέβαλε επίσης στην ταχύτερη τροφοδοσία των σημείων πώλησης βελτιώνοντας τις πωλήσεις. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.”

Nikos Gavalakis, Sales Director

Το αποτύπωμα του iPPOS στην αγορά

50

Χώρες

140

Εταιρείες

1900

Καταστήματα Λιανικής
Παγκοσμίως

4000

Χρήστες
Παγκοσμίως

Οι Συνεργάτες μας