100% τροποποιήσιμη λύση συλλογής, υπολογισμού και εξαργύρωσης πόντων. Εφαρμόστε στρατηγικές αφοσίωσης και αυξήστε τις επαναλαμβανόμενες πωλήσεις προσελκύοντας το κοινό σας στο φυσικό κατάστημα.

Η επίδραση
του iPPOS στην Λιανική


20%

Αύξηση στον Μέσο Αριθμό Προϊόντων ανά Συναλλαγή

75%

Αύξηση στους Εγγεγραμμένους Πελάτες

41%

Αύξηση στο Capture RateΓιατί να επιλέξετε τις λύσεις Λιανικής μας;

Ανακαλύψτε γιατί κορυφαία brands παγκοσμίως χρησιμοποιούν τις λύσεις μας για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αναπτύξουν σταθερές σχέσεις με τους Πελάτες τους μέσω εξατομικευμένων εμπειριών.

100% εξατομικευμένες εφαρμογές

Διαθέτουμε εφαρμογές τόσο μοναδικές, όσο και το Brand σας. Προσαρμόζουμε τις εφαρμογές αποκλειστικά βάσει των αναγκών σας.

Συνεχής υποστήριξη

Η support ομάδα μας, σας παρέχει υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την εγκατάσταση και την εκπαίδευση μέχρι τις ενημερώσεις και τις βελτιστοποιήσεις.

Φιλικό περιβάλλον χρήστη

Οι εφαρμογές είναι εύκολες στην χρήση και οι χρήστες μπορούν σε μικρό χρονικό διάστημα να μάθουν να τις χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Κατηγοριοποίηση Πελατών σύμφωνα με τα κριτήριά σας (Gold, Silver, VIP etc)

Δημιουργία και διαχείριση Club Members για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση των Marketing καμπανιών σας με την αποτελεσματική διαχείριση και την αποστολή στοχευμένων μηνυμάτων.

Αποκλειστικές ανταμοιβές και προνόμια

Εξαργύρωση πόντων μέσω ποσοστού έκπτωσης ή αξίας έκπτωσης ή εκπτωτικού κουπονιού. Προσφέρετε πολλαπλές μεθόδους εξαργύρωσης και δημιουργήστε για τους Πελάτες σας μοναδικές εμπειρίες μέσα στα φυσικά καταστήματα.

Στρατηγική Omnichannel

Παρακολουθήστε το ιστορικό Πωλήσεων, αλληλεπιδράσεων και πόντων που έχουν συλλεχθεί από οποιοδήποτε κανάλι (e-shop, boutique, travel retail, social media κτλ), σε πραγματικό χρόνο, και παρέχετε μια αξέχαστη one-to-one εξυπηρέτηση.

Έξυπνο σύστημα διαχείρισης πόντων

Υπολογίστε τους πόντους που συλλέγονται βάσει του αλγορίθμου που έχει αποφασίσει η εταιρεία σας. Υποστηρίζονται υπολογισμοί πόντων βάσει λιανικής αξίας, χονδρικής αξίας, ποσότητας, για συγκεκριμένες κατηγορίες ειδών, για πελάτες που ανήκουν σε συγκεκριμένη κατηγορία κτλ. Δώστε έξτρα πόντους αν ο πελάτης έχει γενέθλια, συμμετείχε σε κάποιο event κτλ.