Ισχυρό εργαλείο για επιχειρήσεις λιανικής με πολλαπλά καταστήματα. Ενοποιεί τα συλλεγμένα δεδομένα από τα καταστήματα και τα μετατρέπει σε αξιόλογες αναφορές για να είστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Περιλαμβάνει πίνακες ελέγχου, γραφήματα και έτοιμες για χρήση αναφορές.

Η επίδραση
του iPPOS στην Λιανική


20%

Αύξηση στον Μέσο Αριθμό Προϊόντων ανά Συναλλαγή

75%

Αύξηση στους Εγγεγραμμένους Πελάτες

41%

Αύξηση στο Capture RateΓιατί να επιλέξετε τις λύσεις Λιανικής μας;

Ανακαλύψτε γιατί κορυφαία brands παγκοσμίως χρησιμοποιούν τις λύσεις μας για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αναπτύξουν σταθερές σχέσεις με τους Πελάτες τους μέσω εξατομικευμένων εμπειριών.

100% εξατομικευμένες εφαρμογές

Διαθέτουμε εφαρμογές τόσο μοναδικές, όσο και το Brand σας. Προσαρμόζουμε τις εφαρμογές αποκλειστικά βάσει των αναγκών σας.

Συνεχής υποστήριξη

Η support ομάδα μας, σας παρέχει υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την εγκατάσταση και την εκπαίδευση μέχρι τις ενημερώσεις και τις βελτιστοποιήσεις.

Φιλικό περιβάλλον χρήστη

Οι εφαρμογές είναι εύκολες στην χρήση και οι χρήστες μπορούν σε μικρό χρονικό διάστημα να μάθουν να τις χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Αποκτήστε χρήσιμα δεδομένα σχετικά με την καταναλωτική συμπεριφορά των Πελατών μέσα στο κατάστημα, τις τάσεις Πωλήσεων και τη συνολική απόδοση

Συγκεντρώστε δεδομένα από διάφορες πηγές, όπως αλληλεπιδράσεις με τους Πελάτες, συναλλαγές πωλήσεων, επίπεδα αποθεμάτων και καμπάνιες μάρκετινγκ. Συγχώνευση των δεδομένων σε μια κεντρική πλατφόρμα, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη reporting εικόνα.

Μετατρέψτε πολύπλοκα δεδομένα σε ευανάγνωστα γραφήματα

Αναγνωρίστε γρήγορα τάσεις, τρόπους αγορών και περιοχές βελτίωσης μέσω ολοκληρωμένου εργαλείου reporting.

Βελτιωμένη αναφορά με πάνω από 150 έτοιμα reports

Uncover hidden insights, and identify opportunities for growth with over 150 pre-built reports, covering various aspects of the business