Πάνω από 140 πολυτελή Brands περιποίησης δέρματος χρησιμοποιούν το iPPOS για να αναβαθμίσουν την εξυπηρέτηση μέσα στο κατάστημα. Η συλλογή δεδομένων Πελάτη μεταξύ διαφορετικών σημείων πωλήσεων, δίνει την δυνατότητα στους πωλητές να προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες αγορών.

B2B εφαρμογές που σας βοηθούν
στην επεκτασιμότητα της επιχείρησής σας

iPPOS Clienteling

Ευέλικτη Mobile εφαρμογή Πωλητών, για δημιουργία λεπτομερούς προφίλ 360 view Πελάτη και βελτίωση εμπειρίας καταναλωτή στα καταστήματα λιανικής πώλησης της επιχείρησής σας.

iPPOS Retail

Καλωσήρθατε στο μελλοντικό φυσικό κατάστημα. Νέας γενιάς Mobile POS για απρόσκοπτες συναλλαγές Ταμείου, γρήγορες και ανέπαφες πληρωμές, λειτουργία online-offline, διαχείριση αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο, ολοκληρωμένα Προφίλ Πελατών και ισχυρές δυνατότητες Clienteling, όλα σε μια μόνο εφαρμογή, 100% wireless.

iPPOS MIS

Προηγμένο Business Intelligence εργαλείο για Reporting και Analytics, ιδανικό για στελέχη μάρκετινγκ ή οποιοδήποτε στέλεχος στα Headquarters θέλει να έχει άμεση πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγονται από το iPPOS Clienteling ή το iPPOS Retail.
iPPOS Retail

Λύση iPad POS και διαχείριση ταμείου για ευέλικτους τρόπους πληρωμών. Παρέχει επίσης εύκολη διαχείριση αποθεμάτων, CRM, διαχείριση εργαζομένων και πολλά άλλα...

iPPOS On the Go

Εφαρμογή πωλητών για εγγραφή Πελάτη, επίπεδα αποθεμάτων, και πληρωμών στην συσκευή iPhone του πωλητή μακριά από το ταμείο

iPPOS Kiosk

Εφαρμογή σε iPad για αυτοεξυπηρέτηση Πελατών. Δίνει την δυνατότητα εγγραφής του Πελάτη ως μέλος σε προγράμματα επιβράβευσης του Brand σας, εξάργύρωση πόντων και vouchers και πολλά άλλα

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Εξατομικευμένες προτάσεις και Ευκολίες Πληρωμών

Προσφέρετε έξυπνες και γρήγορες μεθόδους πληρωμών “εν κινήσει” χρησιμοποιώντας μία συσκευή iOS και αποφύγετε το χάσιμο πωλήσεων λόγω μεγάλων ουρών στο ταμείο. Παρέχετε εξατομικευμένες προτάσεις προϊόντων βασισμένες στα μοναδικά χαρακτηριστικά του Πελάτη (τύπος δέρματος κλπ) και επιτύχετε την ικανοποίηση του Πελάτη.

Διαχειριστείτε πολλαπλά Brands σε μία εφαρμογή

Δημιουργήστε διαφορετικά προφίλ ανά Brand, και διαχειριστείτε το κάθε ένα εξατομικευμένα

  • Μοναδικά προφίλ Πελατών για κάθε Brand
  • Παρακολουθήστε εύκολα τις καμπάνιες μάρκετινγκ ανά Brand
  • Εξατομικευμένα προγράμματα ανταμοιβών

Μια συσκευή, ένας Πωλητής, άπειρες τοποθεσίες

Παρέχετε ευελιξία και αποτελεσματικότητα τους πωλητές σας που εργάζονται σε πάνω από μία τοποθεσία μέσω συσκευών iOS. Ενοποιήστε τις πληροφορίες (πωλήσεις κλπ) από διαφορετικές τοποθεσίες και καταστήματα σε μια μόνο συσκευή.

Ακολουθήστε μία Omnichannel στρατηγική

Παρακολουθήστε εύκολα τις αλληλεπιδράσεις των Πελατών σας με το Brand σας, ανά τα διάφορα κανάλια πωλήσεων και εξασφαλίστε μια μοναδική Omnichannel εμπειρία. Κάνετε στοχευμένες προτάσεις προϊόντων και ικανοποιήστε και τους πιο απαιτητικούς Πελάτες σας.