Το iPPOS είναι ένα ισχυρό εργαλείο που συγκεντρώνει δεδομένα από διάφορα σημεία επαφής, σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε ενημερωμένες αποφάσεις μέσω ενός iPad.

Η επίδραση
του iPPOS στην Λιανική


20%

Αύξηση στον Μέσο Αριθμό Προϊόντων ανά Συναλλαγή

75%

Αύξηση στους Εγγεγραμμένους Πελάτες

41%

Αύξηση στο Capture RateΓιατί να επιλέξετε τις λύσεις Λιανικής μας;

Ανακαλύψτε γιατί κορυφαία brands παγκοσμίως χρησιμοποιούν τις λύσεις μας για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αναπτύξουν σταθερές σχέσεις με τους Πελάτες τους μέσω εξατομικευμένων εμπειριών.

100% εξατομικευμένες εφαρμογές

Διαθέτουμε εφαρμογές τόσο μοναδικές, όσο και το Brand σας. Προσαρμόζουμε τις εφαρμογές αποκλειστικά βάσει των αναγκών σας.

Συνεχής υποστήριξη

Η support ομάδα μας, σας παρέχει υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την εγκατάσταση και την εκπαίδευση μέχρι τις ενημερώσεις και τις βελτιστοποιήσεις.

Φιλικό περιβάλλον χρήστη

Οι εφαρμογές είναι εύκολες στην χρήση και οι χρήστες μπορούν σε μικρό χρονικό διάστημα να μάθουν να τις χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Συγκεντρώστε όλες τις ενέργειες μάρκετινγκ σε μία πλατφόρμα

Από τον σχεδιασμό και την εκτέλεση καμπανιών μέχρι την παρακολούθηση της απόδοσης και την ανάλυση, το iPPOS απλοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία του μάρκετινγκ, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.

  • Δημιουργήστε εύκολα λίστες πελατών ανάλογα με τους στόχους σας (Γενέθλια, Black Friday κ.λπ.)
  • Εξοπλίστε τους πωλητές σας με πλήρεις λίστες πελατών και αυξήστε την απόκτηση νέων πελατών.
  • Προσελκύστε πελάτες στα καταστήματά σας κατά τη διάρκεια περιόδων χαμηλής επισκεψιμότητας με εξαιρετικά στοχευμένες καμπάνιες ad-hoc.

Αποστολή μαζικών SMS

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις λίστες Πελατών σας και στείλτε προσαρμοσμένα sms μηνύματα σε πολλούς χρήστες ταυτόχρονα, σύμφωνα με την μάρκετινγκ στρατηγική σας

Ανάλυση δεδομένων & reports

Αναλύστε τα δεδομένα Πωλήσεων και CRM, και αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των πελατών, την απόδοση της καμπάνιας και τη συνολική αποτελεσματικότητα του μάρκετινγκ. Προσδιορίστε τις τάσεις της αγοράς, κατανοήστε τις προτιμήσεις των πελατών σας και προγραμματίστε πιο εύκολα το budget σας για να επιτύχετε βέλτιστα αποτελέσματα.