Η επίδραση
του iPPOS στην Λιανική


20%

Αύξηση στον Μέσο Αριθμό Προϊόντων ανά Συναλλαγή

75%

Αύξηση στους Εγγεγραμμένους Πελάτες

41%

Αύξηση στο Capture RateΓιατί να επιλέξετε τις λύσεις Λιανικής μας;

Ανακαλύψτε γιατί κορυφαία brands παγκοσμίως χρησιμοποιούν τις λύσεις μας για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αναπτύξουν σταθερές σχέσεις με τους Πελάτες τους μέσω εξατομικευμένων εμπειριών.

100% εξατομικευμένες εφαρμογές

Διαθέτουμε εφαρμογές τόσο μοναδικές, όσο και το Brand σας. Προσαρμόζουμε τις εφαρμογές αποκλειστικά βάσει των αναγκών σας.

Συνεχής υποστήριξη

Η support ομάδα μας, σας παρέχει υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την εγκατάσταση και την εκπαίδευση μέχρι τις ενημερώσεις και τις βελτιστοποιήσεις.

Φιλικό περιβάλλον χρήστη

Οι εφαρμογές είναι εύκολες στην χρήση και οι χρήστες μπορούν σε μικρό χρονικό διάστημα να μάθουν να τις χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Καθαρισμός της βάσης δεδομένων των Πελατών

Αφαιρούμε διπλές ή παραπάνω καταχωρίσεις, συγχωνεύουμε διάσπαρτες πληροφορίες και διασφαλίζουμε ότι το μοναδικό προφίλ κάθε Πελάτη αντικατοπτρίζει ολόκληρο το ιστορικό των συναλλαγών και των αλληλεπιδράσεών του με το Brand. Μέσω της καινοτόμας υπηρεσίας μας έχετε την πραγματική εικόνα του προφίλ των Πελατών σας, να ενισχύσετε τις εξατομικευμένες προσπάθειες μάρκετινγκ και να παρέχετε εξαιρετικές εμπειρίες στους Πελάτες αποφύγετε κόστη από άστοχες επικοινωνίες σε καταργημένα στοιχεία επικοινωνίας.

Πως επιτυγχάνεται το αυτόματο deduplication δεδομένων στο iPPOS;

Η τεχνική εκκαθάρισης δεδομένων πελατολογίου μέσω του iPPOS επιτρέπει την παρουσία μοναδικών προφίλ Πελατών στην βάση δεδομένων. Η διαδικασία «τρέχει» καθημερινά και αυτόματα και σας εξασφαλίζει την επικοινωνία στα σωστά προφίλ των Club members. Η παραμετροποίηση του λογισμικού διενεργείται βάσει των κανόνων που μας θέτει το business σας.