Με το iPPOS οι πωλητές σας μπορούν να πραγματοποιούν εγγραφές Πελάτη «εν κινήσει» χρησιμοποιώντας ένα iPad POS με δυνατότητα λειτουργίας offline. Μπορούν επίσης να παρέχουν εξατομικευμένες προτάσεις προϊόντων και γρήγορες πληρωμές ενισχύοντας συνολικά την εμπειρία αγορών.

B2B εφαρμογές που σας βοηθούν
στην επεκτασιμότητα της επιχείρησής σας

iPPOS Retail

Καλωσήρθατε στο μελλοντικό φυσικό κατάστημα. Νέας γενιάς Mobile POS για απρόσκοπτες συναλλαγές Ταμείου, γρήγορες και ανέπαφες πληρωμές, λειτουργία online-offline, διαχείριση αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο, ολοκληρωμένα Προφίλ Πελατών και ισχυρές δυνατότητες Clienteling, όλα σε μια μόνο εφαρμογή, 100% wireless.

iPPOS Clienteling

Ευέλικτη Mobile εφαρμογή Πωλητών, για δημιουργία λεπτομερούς προφίλ 360 view Πελάτη και βελτίωση εμπειρίας καταναλωτή στα καταστήματα λιανικής πώλησης της επιχείρησής σας.

iPPOS MIS

Προηγμένο Business Intelligence εργαλείο για Reporting και Analytics, ιδανικό για στελέχη μάρκετινγκ ή οποιοδήποτε στέλεχος στα Headquarters θέλει να έχει άμεση πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγονται από το iPPOS Clienteling ή το iPPOS Retail.

iPPOS On the Go

Εφαρμογή πωλητών για εγγραφή Πελάτη, επίπεδα αποθεμάτων, και πληρωμών στην συσκευή iPhone του πωλητή μακριά από το ταμείο

iPPOS Retail

Λύση iPad POS και διαχείριση ταμείου για ευέλικτους τρόπους πληρωμών. Παρέχει επίσης εύκολη διαχείριση αποθεμάτων, CRM, διαχείριση εργαζομένων και πολλά άλλα...

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Ενθαρρύνετε την Αφοσίωση με πόντους επιβράβευσης

Δημιουργήστε μοναδικά ανταποδοτικά προγράμματα και προωθήστε την επιστροφή πελατών στο κατάστημά σας. Κατηγοριοποιήστε τους εγγεγραμμένους Πελάτες σας σε Clubs βάσει των κριτηρίών σας και χτίστε σταθερές σχέσεις μαζί τους.

Εξαλείψτε τις μεγάλες ουρές και Ενισχύστε τις Πωλήσεις σας

Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να πληρώσουν άμεσα στο σημείο που βρίσκονται και αποφύγετε τις χαμένες πωλήσεις λόγω ατελείωτων ουρών στο ταμείο. Ενισχύστε την εμπειρία καταναλωτή μέσα στο κατάστημα με γρήγορες και on-the-spot πληρωμές.

Επιτύχετε πρόσθετες πωλήσεις

Αξιοποιήστε τα χαρακτηριστικά clienteling του iPPOS, που σας επιτρέπει την εύκολη καταγραφή προφίλ Πελάτη και των προτιμήσεών του. Παρέχετε εξατομικευμένες προτάσεις και καταφέρετε πρόσθετες ή συμπληρωματικές πωλήσεις.

Διαχειριστείτε εύκολα και αποτελεσματικά το Εποχικό σας Κατάστημα

Απλοποιήστε τη καταγραφή των αποθεμάτων και των πωλήσεων με ένα iPad, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα για το εποχικό σας κατάστημα. Το εύκολο σετάρισμα και η λειτουργικότητα της εφαρμογής σας εγγυώνται σίγουρα in-store αποτελέσματα.