Λάβετε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την απόδοση πωλητών και καταστημάτων. Ολοκληρωμένη λύση που σας επιτρέπει να θέσετε στόχους και να παρακολουθείτε την εξέλιξή τους αδιάκοπα

Η επίδραση
του iPPOS στην Λιανική


20%

Αύξηση στον Μέσο Αριθμό Προϊόντων ανά Συναλλαγή

75%

Αύξηση στους Εγγεγραμμένους Πελάτες

41%

Αύξηση στο Capture RateΓιατί να επιλέξετε τις λύσεις Λιανικής μας;

Ανακαλύψτε γιατί κορυφαία brands παγκοσμίως χρησιμοποιούν τις λύσεις μας για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αναπτύξουν σταθερές σχέσεις με τους Πελάτες τους μέσω εξατομικευμένων εμπειριών.

100% εξατομικευμένες εφαρμογές

Διαθέτουμε εφαρμογές τόσο μοναδικές, όσο και το Brand σας. Προσαρμόζουμε τις εφαρμογές αποκλειστικά βάσει των αναγκών σας.

Συνεχής υποστήριξη

Η support ομάδα μας, σας παρέχει υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την εγκατάσταση και την εκπαίδευση μέχρι τις ενημερώσεις και τις βελτιστοποιήσεις.

Φιλικό περιβάλλον χρήστη

Οι εφαρμογές είναι εύκολες στην χρήση και οι χρήστες μπορούν σε μικρό χρονικό διάστημα να μάθουν να τις χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Προσαρμόσιμες Αναφορές

Προσαρμόστε το reporting σύμφωνα με τις ανάγκες σας και εξοπλίστε την ομάδα πωλήσεών σας με πολύτιμα insights σχετικά με την απόδοσή τους.

Ορίστε στόχους

Παρέχετε κίνητρα και ενθαρρύνετε τους πωλητές σας να βελτιώνουν συνεχώς την αποτελεσματικότητά τους και την παραγωγικότητά τους. Ορίστε στόχους ανά χρήστη ή ανά κατάστημα.

Παρακολουθήστε την απόδοση των πωλητών σας

Αποκτήστε πρόσβαση, είτε είστε στην άνεση του σπιτιού σας είτε στο γραφείο σας, σε πληροφορίες και δεδομένα από κάθε κατάστημα και κάθε πωλητή, σε πραγματικό χρόνο.