Το όραμά μας

Στην Free Futuresoft οραματιζόμαστε ένα μέλλον στην λιανική, όπου κάθε Πελάτης θα είναι μοναδικός, όπως και οι ανάγκες του. Μέσω των mobile λύσεών μας έχουμε ήδη καταφέρει να μετατρέψουμε εκατοντάδες καταστήματα λιανικής σε όλο τον κόσμο, σε αξέχαστους shopping προορισμούς, μέσω της εξατομίκευσης της αλληλεπίδρασης πωλητή – Πελάτη και της εξάλειψης των ουρών στο ταμείο. Εργαζόμαστε για ένα μέλλον πιο ωφέλιμο, τόσο για τον Πελάτη όσο και για τα Brands.

Σχετικά με την Free FutureSoft

Η FFS είναι μια Διεθνής Εταιρεία Λύσεων Λογισμικού που προσφέρει λύσεις CRM, Clienteling και Retail. Έχει παγκόσμια παρουσία και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές ΕΜΕΑ, APAC και Americas.

Η εταιρεία προσφέρει καινοτόμες λύσεις υψηλής ποιότητας από το 2005.

Το 2011, αλλάξαμε την κατεύθυνσή μας και αποφασίσαμε να αναπτύξουμε κινητές λύσεις και να επικεντρωθούμε σε μία συγκεκριμένη αγορά.

Το 2012 καταφέραμε να ασφαλίσουμε τον πρώτο μας διεθνή πελάτη, κυκλοφορώντας την εφαρμογή iPPOS, μία mobile λύση CRM. Με παρουσία σε 50+ χώρες σήμερα και περισσότερα από 1.900 καταστήματα λιανικής, με πελάτες ηγέτες στον κλάδο τους και πολλούς άλλους σε εξειδικευμένους κλάδους, η εταιρεία μας παρέχει κορυφαίες λύσεις σε χαμηλό κόστος, που προσφέρουν στις επιχειρήσεις υψηλή προστιθέμενη αξία, καθιστώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό προσιτό και εφικτό.

Με έδρα την Αθήνα στην Ελλάδα, η Free Futuresoft παρέχει λύσεις λογισμικού σε κάθε μοντέλο εγκατάστασης, τόσο on-premise όσο και SaaS, σε μεσαίους και μεγάλους οργανισμούς.

Το προσωπικό της Free Futuresoft περιλαμβάνει επαγγελματίες με μακρά εμπειρία στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας επιχειρηματικού λογισμικού και υπηρεσιών cloud.

Χρονολόγιο

 • 2005Free Futuresoft’s Incorporation

  Η Free Futuresoft ιδρύθηκε το 2005 ως μια εταιρεία παραγωγής λογισμικού με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων και αυτοματοποιημένων επιχειρηματικών λύσεων σε τομείς λιανικής και παροχής υπηρεσιών διαχείρισης Μισθοδοσίας Προσωπικού.

 • 2006Είσοδο στη αγορά της Λιανικής Πώλησης

  Το 2006 ήταν το έτος που παρουσιάσαμε την πρώτη έκδοση της εφαρμογής «Retail» σε Windows περιβάλλον, η οποία αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από το τεχνικό μας τμήμα. Το ολοκληρωμένο αυτό σύστημα προσανατολίστηκε να εξυπηρετήσεις καταρχήν τις αγορές των ρούχων και υποδημάτων στα σημεία Πώλησης.

 • 2011Η πρώτη μας εφαρμογή σε περιβάλλον Apple / iOS

  Η χρονιά της πρώτης έκδοσης του iPPOS! Ήταν προφανές ότι η εμπειρία μας στον τομέα λιανικής θα μπορούσε να αποτελέσει μια σταθερή βάση για να εισέλθουμε στην αγορά των CRM υπηρεσιών. Το 2010 πήραμε μία στρατηγική απόφαση να αναπτύξουμε την εφαρμογή iPPOS Suite και ένα χρόνο αργότερα το 2011, ήμασταν ενθουσιασμένοι που λανσάραμε το προϊόν και που παραδόθηκε παράλληλα στον πρώτο πελάτη στην Ελλάδα. Σήμερα, πάνω από το 90% των εγχώριων μεγαλύτερων ελληνικών εταιρειών στον τομέα των καλλυντικών χρησιμοποιούν το λογισμικό μας!

 • 20121ος διεθνής Πελάτης "La Prairie"

  Η ευρέως γνωστή και πρωτοπόρος στην αγορά των Luxury Cosmetics Ελβετική εταιρεία La Prairie υιοθέτησε το iPPOS Suite για την περιοχή του EMEA.

 • 2014Επέκταση του iPPOS σε νέες εγκαταστάσεις

  Μέχρι αυτή τη στιγμή, το iPPOS ‘τρέχει’ σε περισσότερες από 15 χώρες για εταιρείες που επιχειρούν στο λιανικό εμπόριο και ιδιαίτερα στα καλλυντικά.

 • 2016Λανσάρισμα του iPPOS Clienteling

  Μια σημαντική αναβάθμιση του iPPOS ολοκληρώθηκε χρησιμοποιώντας ένα νέο ψηφιακό περιβάλλον της εφαρμογής με επίκεντρο την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών προς τον τελικό πελάτη. Το λογισμικό Clienteling συνεχίζει να εξελίσσεται ως συνεχή ανάγκη εξέλιξης στις απαιτήσεις της αγοράς και τις σύγχρονες ανάγκες των χρηστών.

 • 2017Νέος διεθνής πελάτης "Estee Lauder Companies"

  Διεθνής σύμβαση με την τεράστια Αμερικάνικη εταιρεία καλλυντικών "Estee Lauder Companies" για την περιοχή του EMEA για χρήση της εφαρμογής iPPOS Clienteling.

 • 2019Είσοδος στην αγορά του Travel Retail (TR) και παρουσίαση νέων αυτοματοποιημένων λύσεων

  Δημιουργήσαμε μια σημαντική νέα έκδοση του iPPOS, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε Travel Retailer σε σημεία Πώλησης αφορολόγητων ειδών και δη στα αεροδρόμια! Η εφαρμογή iPPOS μπορεί πλέον να διασυνδεθεί με τον πιο σύγχρονο τρόπο μέσω APIs, με οποιοδήποτε τρίτο σύστημα (SAP, Salesforce κ.λπ.) χρησιμοποιεί ήδη. Ταυτόχρονα, νέες καινοτόμες λύσεις εντάσσονται στο iPPOS Suite που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης για αυτοεξυπηρέτηση των καταναλωτών μέσα στο κατάστημα (iPPOS Kiosk) και υπηρεσίες διαχείρισης μπόνους και προμηθειών (iPPOS Commissions). Από το 2019 επίσης το iPPOS Clienteling είναι διαθέσιμο εκτός από iPad και σε iPhone συσκευές. Την ίδια χρονιά, δημιουργήσαμε παράλληλα με επιτυχία την πρώτη μας cloud εγκατάσταση σε Azure περιβάλλον για το iPPOS Clienteling.

 • 2020Νέος διεθνής πελάτης "KANEBO"

  Η Free Futuresoft εγκαινιάζει την επόμενη γενιά των POS! Είμαστε περήφανοι που το iPPOS Retail είναι η πρώτη λύση λιανικής για την διαχείριση των ταμείων μιας επιχείρησης, που αναπτύχθηκε σε iOS στην Ελλάδα και διατίθεται σε iPad συσκευές. Η εφαρμογή παρέχει ευέλικτη και επιχειρηματική omnichannel προσέγγιση στον τομέα της, βοηθώντας την ομάδα της λιανικής να επιτυγχάνει καλύτερα αποτελέσματα! Ταυτόχρονα, οι πρόσφατες νέες εγκαταστάσεις του iPPOS Clienteling επεκτείνονται στις περιοχές Ασίας και Αμερικής ενώ η λίστα των διεθνών πελατών μας επεκτείνεται με την υπογραφή διεθνούς συμβολαίου με την Ιαπωνική εταιρεία καλλυντικών KANEBO για όλη την περιοχή του EMEA. Σήμερα, 30 χώρες συνολικά χρησιμοποιούν το iPPOS στην καθημερινή τους ροή εργασίας τους!

 • 2022iPPOS Retail in apparel & electronics

  Το iPPOS Retail μπαίνει δυναμικά στους κλάδους των ηλεκτρονικών και του ρουχισμού παρέχοντας την λύση iPad POS σε πολλαπλά φυσικά καταστήματα μεγάλων εταιρειών όπως L’Occitane, Bostonians, Nautica, La Martina, iStorm και πολλές άλλες. Την ίδια χρονιά το iPPOS Clienteling εγκαθίσταται στις Benetton Hellas, AHAVA skincare και Rolex Hellas!