Φανταστείτε ένα κατάστημα όπου όλες οι συσκευές λειτουργούν χωρίς καλώδια. Με το iPPOS οι εταιρείες ηλεκτρονικών μπαίνουν στην νέα εποχή της λιανικής. Με την δυνατότητα πληρωμών «εν κινήσει» οι ουρές στο ταμείο εξαλείφονται και η εμπειρία του Πελάτη βελτιώνεται.

B2B εφαρμογές που σας βοηθούν
στην επεκτασιμότητα της επιχείρησής σας

iPPOS Retail

Καλωσήρθατε στο μελλοντικό φυσικό κατάστημα. Νέας γενιάς Mobile POS για απρόσκοπτες συναλλαγές Ταμείου, γρήγορες και ανέπαφες πληρωμές, λειτουργία online-offline, διαχείριση αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο, ολοκληρωμένα Προφίλ Πελατών και ισχυρές δυνατότητες Clienteling, όλα σε μια μόνο εφαρμογή, 100% wireless.

iPPOS MIS

Προηγμένο Business Intelligence εργαλείο για Reporting και Analytics, ιδανικό για στελέχη μάρκετινγκ ή οποιοδήποτε στέλεχος στα Headquarters θέλει να έχει άμεση πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγονται από το iPPOS Clienteling ή το iPPOS Retail.

iPPOS On The Go

iOS εφαρμογή Πωλητών για διαχείριση και ανάπτυξη Πελατολογίου, όλα εν κινήσει! Ένα εργαλείο που στοχεύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της λιανικής επιχείρησης και στην βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μέσα στο κατάστημα. Τέλος οι χαμένες Πωλήσεις λόγω ουράς στο ταμείο!

iPPOS Kiosk

Εφαρμογή σε iPad για αυτοεξυπηρέτηση Πελατών. Δίνει την δυνατότητα εγγραφής του Πελάτη ως μέλος σε προγράμματα επιβράβευσης του Brand σας, εξάργύρωση πόντων και vouchers και πολλά άλλα

iPPOS On the Go

Εφαρμογή πωλητών για εγγραφή Πελάτη, επίπεδα αποθεμάτων, και πληρωμών στην συσκευή iPhone του πωλητή μακριά από το ταμείο

iPPOS Retail

Λύση iPad POS και διαχείριση ταμείου για ευέλικτους τρόπους πληρωμών. Παρέχει επίσης εύκολη διαχείριση αποθεμάτων, CRM, διαχείριση εργαζομένων και πολλά άλλα...

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Ολοκληρωμένα Προφίλ Πελατών

Δημιουργήστε ολοκληρωμένα προφίλ Πελατών και δώστε την δυνατότητα στο πωλητή να έχει πλήρη εικόνα για το ιστορικό του κάθε Πελάτη και τις προτιμήσεις του. Μάθετε την αγοραστική τους συμπεριφορά και κάνετε εξατομικευμένες προτάσεις για να εξασφαλίσετε μοναδικές εμπειρίες μέσα στο κατάστημα.

Προσαρμοσμένα Προγράμματα Ανταμοιβής

Κατανοήστε τις αγοραστικές συνήθειες των Πελατών σας ανά τα διάφορα σημεία πώλησης (κατάστημα, online, τηλεφωνικές παραγγελίες), και δημιουργήστε στοχευμένα προγράμματα ανταμοιβής. Τα προγράμματα ανταμοιβών ενισχύουν την αφοσίωση στο Brand σας και τις επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

Εύκολη Διαχείριση Αποθεμάτων

Ολοκληρωμένη λύση που αυτοματοποιεί και διευκολύνει όλες τις διαδικασίες του καταστήματος σχετικά με την απογραφή και τα αποθέματα. Γρήγορη απογραφή των αποθεμάτων μέσω iPhone ή iPad.

Εξατομικευμένη Αλληλεπίδραση με τον Πελάτη

Συνδεθείτε εύκολα με τους πελάτες σας μέσα από ad-hoc e-mails, με σκοπό την αύξηση της κίνησης στο φυσικό κατάστημα. Το iPPOS επιτρέπει την εύκολη κατηγοριοποίηση των Πελατών σας και την προσέγγισή τους μέσω emails επαναδραστηριοποίησης. Δυνατότητα αποστολής μαζικών SMS για ενημέρωση σχετικά με εκπτώσεις, νέα προϊόντα και αξεσουάρ.