Με το iPPOS οι πωλητές σας μπορούν να παρέχουν εξατομικευμένες και VVIP υπηρεσίες στους Πελάτες σας. Διευκολύνετε το ιδιωτικό shopping και συλλέξτε χρήσιμα δεδομένα Πελατών, όπως συνήθειες ή προτιμήσεις που θα σας δώσουν την δυνατότητα να αναβαθμίσετε την εμπειρία μέσα στο κατάστημα. Εύκολα στείλτε προσκλήσεις για pop-up stores ή εκδηλώσεις προώθησης στους VVIP και αυξήστε την αφοσίωσή τους

B2B εφαρμογές που σας βοηθούν
στην επεκτασιμότητα της επιχείρησής σας

iPPOS Clienteling

Ευέλικτη Mobile εφαρμογή Πωλητών, για δημιουργία λεπτομερούς προφίλ 360 view Πελάτη και βελτίωση εμπειρίας καταναλωτή στα καταστήματα λιανικής πώλησης της επιχείρησής σας.

iPPOS Retail

Καλωσήρθατε στο μελλοντικό φυσικό κατάστημα. Νέας γενιάς Mobile POS για απρόσκοπτες συναλλαγές Ταμείου, γρήγορες και ανέπαφες πληρωμές, λειτουργία online-offline, διαχείριση αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο, ολοκληρωμένα Προφίλ Πελατών και ισχυρές δυνατότητες Clienteling, όλα σε μια μόνο εφαρμογή, 100% wireless.

iPPOS MIS

Προηγμένο Business Intelligence εργαλείο για Reporting και Analytics, ιδανικό για στελέχη μάρκετινγκ ή οποιοδήποτε στέλεχος στα Headquarters θέλει να έχει άμεση πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγονται από το iPPOS Clienteling ή το iPPOS Retail.

iPPOS Kiosk

Εφαρμογή σε iPad για αυτοεξυπηρέτηση Πελατών. Δίνει την δυνατότητα εγγραφής του Πελάτη ως μέλος σε προγράμματα επιβράβευσης του Brand σας, εξάργύρωση πόντων και vouchers και πολλά άλλα

iPPOS On the Go

Εφαρμογή πωλητών για εγγραφή Πελάτη, επίπεδα αποθεμάτων, και πληρωμών στην συσκευή iPhone του πωλητή μακριά από το ταμείο

iPPOS Retail

Λύση iPad POS και διαχείριση ταμείου για ευέλικτους τρόπους πληρωμών. Παρέχει επίσης εύκολη διαχείριση αποθεμάτων, CRM, διαχείριση εργαζομένων και πολλά άλλα...

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Δημιουργήστε ολοκληρωμένα Προφίλ Πελατών

Ανακαλύψτε τις προτιμήσεις των πελατών σας, και αναβαθμίστε την δυνατότητα one-to-one μάρκετινγκ των πωλητών σας. Ενισχύστε τη στρατηγική των πωλήσεων σας και επιτύχετε πρόσθετες πωλήσεις και νέες πωλήσεις.

Ενισχύστε την απόκτηση νέων Πελατών και τις επαναλαμβανόμενες πωλήσεις

Οι πωλητές, αξιοποιώντας το iPPOS Clienteling, έχουν πλήρη πρόσβαση στις αλληλεπιδράσεις του Πελάτη με το brand σας και το ιστορικό αγορών του. Χρήσιμες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα προηγούμενα service, ή τα ανταλλακτικά που έχουν αγοραστεί, είναι ορατά στο πωλητή ώστε να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση μέσα στο κατάστημα.

Βελτιστοποιήστε τις λειτουργίες των καταστημάτων σας

Οι πωλητές σας, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική ατζέντα, διαχειρίζονται έξυπνα τις διαδικασίες του καταστήματος και είναι πάντα συνεπείς με τις εργασίες τους και τις προτεραιότητές τους. Με τις άμεσες υπενθυμίσεις το προσωπικό σας δεν χάνει καμία κλήση και έχει άμεση πρόσβαση στις επαφές.

  • Ραντεβού
  • Λίστα Επαφών
  • Λίστα Προτεραιοτήτων