Δυνατότητα μέσω του clienteling app που σας βοηθά να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Κάνετε εξατομικευμένες προτάσεις για κάθε Πελάτη που και δημιουργήστε μια αίσθηση αποκλειστικότητας.

Η επίδραση
του iPPOS στην Λιανική


20%

Αύξηση στον Μέσο Αριθμό Προϊόντων ανά Συναλλαγή

75%

Αύξηση στους Εγγεγραμμένους Πελάτες

41%

Αύξηση στο Capture RateΓιατί να επιλέξετε τις λύσεις Λιανικής μας;

Ανακαλύψτε γιατί κορυφαία brands παγκοσμίως χρησιμοποιούν τις λύσεις μας για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αναπτύξουν σταθερές σχέσεις με τους Πελάτες τους μέσω εξατομικευμένων εμπειριών.

100% εξατομικευμένες εφαρμογές

Διαθέτουμε εφαρμογές τόσο μοναδικές, όσο και το Brand σας. Προσαρμόζουμε τις εφαρμογές αποκλειστικά βάσει των αναγκών σας.

Συνεχής υποστήριξη

Η support ομάδα μας, σας παρέχει υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την εγκατάσταση και την εκπαίδευση μέχρι τις ενημερώσεις και τις βελτιστοποιήσεις.

Φιλικό περιβάλλον χρήστη

Οι εφαρμογές είναι εύκολες στην χρήση και οι χρήστες μπορούν σε μικρό χρονικό διάστημα να μάθουν να τις χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Προσφέρετε εξατομικευμένες εμπειρίες αγορών

Συστήνετε προϊόντα που προσαρμόζονται στις προτιμήσεις και το ιστορικό αγορών κάθε Πελάτη όπως αποτυπώνεται στην εφαρμογή iPPOS.

Cross-sell και upsell

Προτείνετε στους Πελάτες σας συμπληρωματικά προϊόντα ή αντίστοιχα υψηλότερης αξίας σε σχέση με τα ενδιαφέροντά τους και αυξήστε τα κέρδη σας

Εξασφαλίστε απρόσκοπτη Omnichannel εμπειρία για τους Πελάτες σας

Συλλέξτε πολύτιμες πληροφορίες από κάθε σημείο αλληλεπίδρασης του Πελάτη με το Brand σας και χρησιμοποιήστε τα δεδομένα για την παροχή εξατομικευμένων προτάσεων