Με το iPPOS οι Πελάτες σας μένουν πάντα ήσυχοι. Μέσω της mobile εφαρμογής μας, μπορείτε εύκολα να τους ειδοποιείτε για οτιδήποτε έχει να κάνει με το ζωάκι τους, όπως για τα προγραμματισμένα εμβόλια. Με την δυνατότητα ανίχνευσης της «ζωής» του προϊόντος και της αποστολής ad-hoc εξατομικευμένων email, οι Πελάτες σας θα επιστρέφουν στο κατάστημα.

B2B εφαρμογές που σας βοηθούν
στην επεκτασιμότητα της επιχείρησής σας

iPPOS Retail

Καλωσήρθατε στο μελλοντικό φυσικό κατάστημα. Νέας γενιάς Mobile POS για απρόσκοπτες συναλλαγές Ταμείου, γρήγορες και ανέπαφες πληρωμές, λειτουργία online-offline, διαχείριση αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο, ολοκληρωμένα Προφίλ Πελατών και ισχυρές δυνατότητες Clienteling, όλα σε μια μόνο εφαρμογή, 100% wireless.

iPPOS MIS

Προηγμένο Business Intelligence εργαλείο για Reporting και Analytics, ιδανικό για στελέχη μάρκετινγκ ή οποιοδήποτε στέλεχος στα Headquarters θέλει να έχει άμεση πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγονται από το iPPOS Clienteling ή το iPPOS Retail.

iPPOS Clienteling

Ευέλικτη Mobile εφαρμογή Πωλητών, για δημιουργία λεπτομερούς προφίλ 360 view Πελάτη και βελτίωση εμπειρίας καταναλωτή στα καταστήματα λιανικής πώλησης της επιχείρησής σας.

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας σήμερα

Ζητήστε ένα demo ή μία παρουσίαση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε μία λύση αποκλειστικά για εσάς.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Ολοκληρωμένο προφίλ Πελάτη για κάθε κατοικίδιο

Καταγράψτε εύκολα:

  • Βασικές πληροφορίες
  • Ιατρικό Ιστορικό
  • Ειδικά Χαρακτηριστικά
  • Προτιμήσεις
Αναβαθμίστε την εμπειρία Πελάτη προσφέροντας μοναδική φροντίδα στο κάθε κατοικίδιο.

Κρατήστε τους Ιδιοκτήτες ενήμερους και τα κατοικίδια υγιή

Το iPPOS σας δίνει τη δυνατότητα να στέλνετε υπενθυμίσεις για προγραμματισμένα εμβόλια, φάρμακα, ραντεβού περιποίησης και ότι άλλο είναι απαραίτητο μέσω ενός iPad. Κρατήστε ενήμερους τους Πελάτες σας και γίνεται η πρώτη τους επιλογή για τη φροντίδα του καλύτερου τους φίλου.

Ξεκλειδώστε μια πληθώρα προωθητικών ενεργειών

Επιλέξτε μεταξύ διαφορετικών μεθόδων για να προβάλλετε προσφορές και τα νέα προϊόντα του καταστήματος σας. Κατηγοριοποιήστε τους πελάτες σας και εξατομικεύστε την προσέγγιση σας δημιουργώντας club members και στέλνοντας στοχευμένα e-mails. Η εφαρμογή iPPOS μπορεί να υποστηρίξει ad-hoc καμπάνιες και είναι πλήρως προσαρμόσιμη στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Μετατρέψτε τους Πελάτες σας σε πιστούς οπαδούς

Δημιουργήστε στοχευμένα προγράμματα ανταμοιβής και ενισχύστε την αφοσίωση των Πελατών στο κατάστημα σας.